Sort Haglöfs L.I.M III Jacket Herre Jakker,haglofs skijakke,kvalitets salg

DKK2,881.02  DKK1,440.54Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 001952
  • 6289 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Astro Jacket Herre Jakker,hagløfs rygsæk,København shopping
  • Navy Haglöfs Pile Hood Herre Jakker,haglöfs århus,århus Online Køb
  • Blå Haglöfs Leo Jacket Fleece Herre Jakker,hagløfs jakker,billigere
  • Grå Haglöfs Limber Jacket Fleece Herre Jakker,haglöfs århus,århus Gratis retur
  • Oliven Haglöfs Swook Jacket 2017 Herre Jakker,haglöfs tilbud,Sælge med tab

Vælg venligst:Antal

Sort Haglöfs L.I.M III Jacket Herre Jakker,haglofs skijakke,kvalitets salg_checkout
hagløfs tight small Haglöfs Herre Jakker , Sort Haglöfs L.I.M III Jacket Herre Jakker,haglofs skijakke,kvalitets salg haglöfs dunjakke,på mode

L.I.M III Jacket er Haglöfs bud på en ultra letvægts skaljakke til ekstremt brug, med en lige så lav pakvolume.

Haglöfs har øvet sig på den gamle L.I.M II Jacket og i forhold til den, er den nye udgave en endnu lettere nyhed - uden at det er gået ud over vandsøjletrykket. 26000 mm lyder det på og så vægten er nu nede på 240 gram i str. L i forhold til 300 gram i den "gamle" jakke - godt gået Haglöfs.
Skaljakken har alt i lækre detaljer og vil helt sikkert være at finde på mangt en ekstrem sports udøver i årerne fremover. Hætten kan justeres bagpå med en elastikstrop der går gennem 3 øjer og kan spændes og løsnes med én hånd. På samme måde kan den den justeres tæt om ansigtet foran i begge sider, så regn og blæst kan holdes på afstand.

Ærmerne er forsynet med refleksive detaljer for øget trafiksikkerhed og foruden er det tommelfingerhul, der er elegant gemt væk når det ikke skal bruges. På håndryggen er ærmet en anelse længere end på håndfladesiden.
Lynlåsen er naturligvis vandtæt og forsynet med vindflap bagpå og hagen og kinderne bliver der passet på med et lille stykke blødt microfiber.
Der er fundet plads til en enkelt men ganske rummelig brystlomme, der også lynes med en vandtæt lynlås

Haglöfs har helt sikkert designet jakken til brug for mennesker der skal ud og udfordre elementerne og de lange distancer, til fods, på cykel, rulleskøjter eller lignende. Den lille pakkevolume gør formentlig også, at hvis du er til at spille vil du finde jakken på diverse baner - og mon ikke også mangt en havkajak sejler vil falde for jakken.


Copyright © 2018 www.elcaminanteclass.com. Powered by elcaminanteclass.com